Verkkouutiset

”Enää ei ole ympäristöjärjestöjen ja ituhippien nuoleskelulle sijaa”

Kansanedustaja vaatii, että pääministeri käy ensi töikseen pelisääntökeskustelun vihreiden kanssa.

– Toivon pääministeri (Antti) Rinteen (sd.) tekevän vihreille selväksi, että mihinkään irtiottoihin ei ole nyt varaa. Vihreät ovat hallitukseen lähtiessään sitoutuneet siihen, että hallitus turvaa teollisuuden puunsaannin kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Vihreiden ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkosen antamat lausunnot loukkaavat hallituksen yhtenäisyyttä sen ensimmäisenä päivänä, toteaa kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk.) tiedotteessaan.

Hän vaatii, että Mikkonen on irtisanoutuu lausunnoistaan julkisesti ja ilmoittaa, että hallitus tekee kaikkensa uusien sellutehdashankkeiden eteen.

– Vihreiden täytyy ymmärtää, että he ovat nyt hallituksessa kantamassa vastuuta koko Suomesta. Enää ei ole ns. ympäristöjärjestöjen ja ituhippien nuoleskelulle sijaa, vaan hallitus on koko Suomen hallitus. Kaikki hallituspuolueet ovat sitoutuneet yhteiseen ohjelmaan ja niin paljon kuin se sielua saattaisikin raastaa, niin kaikkien ministereiden on puolustettava suomalaista metsäteollisuutta sydämensä pohjasta, Kärnä sanoo.

LUE MYÖS: Ympäristöministeri tyrmää MTV:lla sellutehdashankkeet

Uusimmat
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)