Verkkouutiset

Noora Fagerström.

”En oikeastaan edes harkinnut muita puolueita”

Politiikkaan lähteneelle vannoutuneelle yrittäjä Noora Fagerströmille yksi puolue tuntui sopivalta.

Sarjayrittäjä ja Jungle Juice Bar -ketjun perustaja Noora Fagerström kertoo uutuuskirjassaan Menestysresepti (Bazar) lähdöstään politiikkaan.

Diili-ohjelmasta tunnettua Noora Fagerströmiä oli jo pitkään puhuttu mukaan, mutta hänet sai vakuutettua vasta politiikassa toimiva aviomiehen sukulainen.

– En oikeastaan edes harkinnut muita puolueita, sillä kokoomus tuntui vannoutuneelle yrittäjälle sopivalta valinnalta. Lähdin kuntavaaleihin takki auki: postasin somen muutaman päivityksen ja täytin tasan yhden vaalikoneen, Noora Fagerström kertoo kirjassaan.

– Aika ei riittänyt muuhun! Se riitti – pääsin läpi ja valtuustoon.

Fagerström sai kuntavaaleissa 2021 ensikertalaisena 885 ääntä Espoossa. Nyt hän on ehdolla eduskuntaan.

– Minusta Suomen kilpailukyky on hälyttävässä tilassa, eikä yrittäjyyttä tueta tarpeeksi. Seuraan myös erityisen huolestuneena nuorten vointia ja asemaa 2020-luvun Suomessa. Syrjäytymisen estämiseen pitäisi panostaa entistä tarmokkaammin.

Yrittäjä kertoo kirjassa, että politiikkaan tutustuminen on ollut paitsi kiinnostaa myös turhauttavaa ja kokoukset hänen makuunsa äärettömän tehottomia.

– Kerran laskin, että pelkkään muiden puhujien kiittelyyn kului kokousajasta puoli tuntia!

Uusimmat
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)