Verkkouutiset

Johtaja Ilkka Oksala Elinkeinoelämän keskusliitosta (EK). LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Elinkeinoelämä sanoo AKT:n tukilakon olevan kohtuuton

Elinkeinoelämän Keskusliitto vaatii työrauhalainsäädännön pikaista uudistamista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Huomenna alkava AKT:n tukilakko pysäyttää Suomen kaikki satamat. Lakko kohdistuu varsinaisen riidan kannalta täysin ulkopuolisiin suomalaisiin yrityksiin. Elinkeinoelämän Keskusliitto pitää lakkoa kohtuuttomana.

Yhtä yritystä koskevan työriidan seurauksena maamme lähes koko ulkomaankauppa pysäytetään, katsoo Elinkeinelämän Keskusliitto tiedotteessaan.

– Tällä kertaa ulkomaankauppa pysäytetään yhtä yritystä koskevan työriidan vuoksi. Tässä työriidassahan AKT on jo alioikeuden päätöksellä tuomittu lopettamaan ko. yritykseen kohdistuvan saarron. AKT on valitettavasti ilmoittanut, että ei aio noudattaa suomalaisen tuomioistuimen päätöstä, sanoo EK:n johtaja Ilkka Oksala.

– Työrauhalainsäädäntömme olisi jo ajat sitten pitänyt uudistaa ja ulkopuolisiin kohdistuvat tukilakot kieltää. Nyt on korkea aika aloittaa työrauhalainsäädännön uudistaminen, Oksala vaatii.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)