Verkkouutiset

Donald Trump sanoi heidän soittavan Suomeen pian, nyt selvisi mistä oli kyse

USA:n presidentti vihjasi jo kuukausi sitten Suomen ja USA:n kybertutkimuskeskuksesta.

Tiistaina on tiedotettu Oulun yliopiston yhteyteen avattavan kyberturvatutkimuskeskuksen ja amerikkalaisen National Science Foundationin Industry University Cooperative Research Center –ohjelman yhteistyöstä.

DIMECC Oy allekirjoittaa kybertutkimusohjelman yhteistyösopimuksen seminaarissa Helsingin Messukeskuksessa. Ohjelmassa muun muassa Bittium, F-Secure, Ericsson ja Nokia sekä keskeisimmät suomalaiset yliopistot ja tutkimuslaitokset kehittävät teknologisia ratkaisuja kyberturvallisuuden parantamiseksi.

USA:n presidentti Donald Trump antoi asiasta raskaan vinkin Valkoisessa talossa 28. elokuuta tiedotustilaisuudessaan presidentti Sauli Niinistön kanssa.

– Suomi on johtava maa kyberturvallisuudessa. Itse asiassa meidän pitäisi soittaa teille aika pian. Teette fantastista työtä kyberturvallisuudessa, ja onnittelen teitä. Ja luulen että hyvin nopeasti olemme aivan siellä teidän kanssanne, uskokaa pois, Donald Trump totesi tiedotustilaisuudessa.

Uusimmat
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)