Verkkouutiset

Asiantuntijatyöryhmä pohtimaan yritysverotusta

Valtiovarainministeriö asetti keskiviikkona yritysverotuksen asiantuntijatyöryhmän tarkastelemaan yritysverotuksen nykyistä tasoa ja mallia kilpailukyvyn, talouskasvun ja tuottavuuden kannalta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Työryhmä tarkastelee muun muassa yritysten aineellisen ja aineettoman pääoman investointien verokohtelua sekä osaamisen verokohtelua. Siltä osin kuin käsiteltävät asiat kytkeytyvät osinkoverotukseen tai muuhun henkilöverotukseen, myös näiden veromuotojen tarkastelu kuuluu työryhmän toimeksiantoon.

Niin ikään työryhmä esittää asiantuntijanäkemyksensä investointien edistämiseksi tarkoitetun varauksen käyttöönotosta yritysverotuksessa.

Lisäksi työryhmä käsittelee osinkoverotuksesta tehtävät erillisselvitykset, joista toinen koskee First North -kauppapaikalle listautuvien yhtiöiden osinkoverotusta ja toinen pienten osinkotulojen verovapautta.

Työryhmän puheenjohtaja on valtiovarainministeriön vero-osaston osastopäällikkö, ylijohtaja Terhi Järvikare.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)