Verkkouutiset

Apple suunnittelee omaa virtuaaliverkkoa Eurooppaan

Apple haluaisi lanseerata oman virtuaaliverkon Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin, kertoo Business Insider.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Apple suunnittelee lanseeraavansa oman virtuaalisen operaattoriverkon Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin. Lähteiden mukaan Apple käy eurooppalaisten teleoperaattorien kanssa neuvotteluja parhaillaan.

Applen kaavailema virtuaaliverkko eroaa mobiiliverkko-operaattoreista siinä, että sen sijaan että asiakas maksaisi teleoperaattorille puhelinliittymästä joka kuukausi, asiakas maksaisikin puheluistaan, tekstiviesteistään ja internetin käytöstään suoraan Applelle.

Apple tuottaisi asiakkaalleen kaiken, mitä tämä tarvitsee ja jokaisen asiakkaan Apple-puhelimen SIM vaihtaisi liittymää saadakseen kulloinkin parhaimman saatavilla olevan yhteyden.

Applen pitäisi kuitenkin ensin saada ostettua teleoperaattoreilta lupa virtuaaliverkkoon. Jos neuvottelut onnistuvat, virtuaaliverkon täytäntöön panoon voisi silti mennä arvioiden mukaan ainakin viisi vuotta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)