Verkkouutiset

Amerikkalaispoliitikko: Käsittämätöntä, että vastustamme Venäjän pommituksia Syyriassa

Edustajainhuoneen jäsen ei ymmärrä, miksi USA vastustaa Venäjän terroristeja vastaan suuntaamia pommituksia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Venäjän hävittäjät pommittavat al-Qaidaa, al-Nusraa ja muita terroristijärjestöjä Syyriassa. @McCain, @Rubio, @WhiteHouse: mitä pahaa siinä on?, kirjoitti Yhdysvaltain liittovaltio edustajainhuoneen jäsen Tulsi Gabbard Twitter-tilillään.

Ulkoasiainvaliokunnan jäsen katsoo, että Yhdysvaltain pitäisi pommittaa al-Qaidaa ja al-Nusraa Syyriassa.

– On tarpeeksi paha juttu, että USA ei ole pommittanut a-Qaidaa ja al-Nusraa. Mutta on käsittämätöntä, että vastustamme Venäjän näitä terroristeja vastaan suuntaamia pommituksia, demokraatti Gabbard totesi toisessa tviitissään.

Tviitit on sittemmin poistettu Gabbardin tililtä.

Gabbardin mukaan Yhdysvaltojen pitäisi pyrkiä lyömään maan oikea vihollinen Syyriassa eikä keskittyä pelkästään Syyrian presidentti Bashar al-Assadin syrjäyttämiseen,

Gabbard katsoo, että Yhdysvaltojen pitäisi keskittyä ääri-islamistien syrjäyttämiseen, koska samat elementit suorittivat WTC-iskut New Yorkissa syyskuun 11. päivä 2001.

– Jos keskitymme al-Assadin syrjäyttämiseen emmekä lyö oikeaa vihollistamme, näemme täydellisen toisinnon siitä, mitä Irakissa ja Libyassa tapahtui. ISIS, al-Qaida ja al-Nusra marssivat suoraan pääovesta sisään ja ottavat Syyrian haltuunsa, Gabbard kertoo MSNBC:lle.

Gabbardin mukaan Yhdysvaltain silloinen presidentti George W. Bush päätti olla jahtaamatta Al-Qaidaa, joka edustajan mukaan hyökkäsi USA:n kimppuun syyskuun 11. päivä 2001.

– Sen sijaan presidentti Bush päätti syöstä (Irakin silloisen presidentin ja hirmuvaltiaan) Saddamin Husseinin vallasta. Kaikki näkivät millaisen kaaoksen se aiheutti. Nyt ääri-islamistit ovat vallanneet maan.

– Sittemmin Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on päättänyt olla jahtaamatta ääri-islamisteja. Sen sijaan Obama päätti syöstä (Libyan silloisen johtajan) Muammar Gaddafin vallasta. Sen seurauksena maa on ajautunut kaaokseen ja ääri-islamistit ovat vallanneet maan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)