Verkkouutiset

Turun kaupungintalo. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

Aluevaltuuston varapuheenjohtaja siirtyy PS:sta kokoomukseen

Myös Turun kaupunginvaltuustossa vaikuttava Laura Kaarniharju siirtyy kokoomukseen.

Turkulainen perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu ja aluevaltuutettu Laura Kaarniharju on siirtynyt kokoomuksen riveihin, kertoo Varsinais-Suomen Kokoomus tiedotteessaan.

— Sekä Turussa että aluevaltuustossa toimittuani ja tehtyäni yhteistyötä kokoomuksen kanssa olen huomannut, että omat ajatukseni ovat hyvin lähellä kokoomuksen linjaa. Tästä syystä pidän kokoomukseen siirtymistä luontevana, Laura Kaarniharju katsoo.

Hyvinvointialueella Kaarniharju on toiminut aluevaltuuston ensimmäisenä varapuheenjohtajana ja Turussa liikuntalautakunnan varapuheenjohtajana. Siirtyessään kokoomukseen hän täydentää jatkossa valtuustoryhmiä sekä Turun kaupunginvaltuustossa että Varsinais-Suomen aluevaltuustossa.

Laura Kaarniharju oli jo aloittanut eduskuntavaalikampanjansa PS:n listalla.

Kokoomuksen Turun valtuustoryhmän puheenjohtaja Sini Ruohonen ja aluevaltuustoryhmän puheenjohtaja Toni Forsblom pitävät Kaarniharjua asioihin perehtyneenä ja aktiivisena henkilönä, jonka kanssa yhteistyö on sujunut aiemminkin.

— Laura on valovoimainen poliitikko. On hienoa, että olemme saaneet hänet osaksi kokoomusjoukkuettamme. Kun poliitikko päätyy ratkaisuun vaihtaa puoluettaan, antaa se meille selkeän viestin siitä, että olemme puhuneet oikeista asioista ja meidät koetaan luotettavaksi poliittiseksi liikkeeksi, katsoo Varsinais-Suomen Kokoomuksen toiminnanjohtaja Juha Rantasaari.

Uusimmat
MAINOS