Verkkouutiset

Alexander Stubb sunnuntaina Tampereella. Kokoomus

Alexander Stubb Nokian Uutisille: Venäjä antoi lännelle viestin kiusan jatkumisesta

Presidenttiehdokkaan mukaan itärajan sulkeminen on Suomelta viesti, ettei tällaista toimintaa katsella.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pirkanmaalla sunnuntaina kampanjoineen kokoomuksen presidenttiehdokkaan professori Alexander Stubbin mukaan hallitus on toiminut ryhdikkäästi rajoittaessaan rajaliikennettä ja suljettuaan ylityspaikat.

– Itärajan sulkeminen oli suora viesti Venäjälle siitä, että tällaista hybriditoimintaa ei katsella, Alexander Stubb totesi Nokian Uutisille.

– Tietysti tämä on Venäjältäkin viesti, ei vain Suomelle, vaan myös koko lännelle, että ”kyllä me jatkamme teidän kiusaamistanne”.

Stubbin mukaan nykymeno on selkeästi erilaista kuin edellisellä kerralla Venäjän vyörytettyä kolmansien maiden kansalaisia Suomen ja EU:n ulkorajalle ja yli.

– Silloin 2015 ja 2016 ei ollut lainsäädäntöä, eikä suunnitelmaa, kun Raja-Joosepista tuli 1 700 ihmistä, valtioneuvoston jäsenenä tuolloin toiminut Stubb sanoi.

Alexander Stubb veti Nokialla muutaman kymmenen ihmisen Yhdistävän lenkin. Kyse on hänen mukaansa vähän uudesta tavasta ja kivasta tehdä kampanjointia.

Sunnuntaina Stubb puhui ensin Lempäälän Ideaparkissa, josta suuntasi Tampereelle Stubbilan eli vaalikahvilansa avajaistilaisuuteen. Stubbiloita on määrä avata kolmisenkymmentä ympäri Suomea. Nokialla käynnin jälkeen ehdokas palasi vielä Tampereelle kirjamessuille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)