Verkkouutiset

AL: Uusi kansanedustaja pahoissa veloissa

Pirkanmaalta keskustan kansanedustajaksi valittu Pertti Hakanen kamppailee velkojen ja maksuvaikeuksien kanssa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Aamulehden mukaan keskustan uudella kansanedustaja Pertti Hakasella Sastamalasta on kymmenien tuhansien eurojen edestä merkintojä ulosottorekisterissä.

Hakanen on maksanut merkittävän osan ulosottosummista, mutta myös maksamatta on suuri määrä. ”Tämä on yrittämistä”, hän toteaa.

Kyse on Pertti Hakasen mukaan 2012 alkaneista maatalousyrittäjän vaikeuksista, kun tuotanto romahti. Hän siirtyi 2002 päätoimisesti jatkamaan sukutilaansa, jonka tuotantosuuntia ovat sianlihatuotanto ja kasvinviljely.

”Ne ovat kyllä hoidettavissa. Tämä on se riski, joka jokaisella yrittäjällä on”, kansanedustaja Hakanen toteaa veloistaan.

Pertti Hakasen vaalibudjetti oli 30 000 euroa. Siitä hänen vaalirahailmoituksensa mukaan 7 000 euroa oli omia varoja, 6 000 euroa yksityishenkilöiltä saatua tukea, 10 000 euroa yrityksiltä saatua tukea, 4 000 euroa keskustan Sastamalan kunnallisjärjestöltä ja 3 000 euroa MTK:lta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)