Verkkouutiset

Aktia lisää luotonantoa pienyrityksille ja taloyhtiöille

Aktia Pankki kasvattaa yritysluototustaan ja osallistuu ensimmäistä kertaa Euroopan keskuspankin lainaohjelmaan, jonka avulla Aktia tuo markkinoille sata miljoonaa euroa rahoitusta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Aktia Pankin mukaan osallistuminen EKP:n lainaohjelmaan tukee sen kasvuun suuntaavaa strategiaa.

Aktian strategian mukaan rahoitusta tarjotaan erityisesti perhe- ja yrittäjävetoisille yrityksille. Kasvua haetaan myös asunto-osakeyhtiöistä, joiden saneerauslainatarpeita Aktia voi rahoittaa kilpailukykyisellä luototuksella.

– Euroopan keskuspankin TLTRO-lainaohjelma mahdollistaa lainan tarjoamisen hyvin edullisella korolla kolmen vuoden ajan. Tämä on erittäin tärkeä uusi avaus ja piristää osaltaan Suomen nihkeää kansantaloutta. Kyseinen lainaohjelma soveltuu erityisen hyvin asunto-osakeyhtiöiden saneerauslainatarpeisiin, perustelee Aktian toimitusjohtaja Jussi Laitinen.

Euroopan keskuspankki päätti viime kesänä tarjota eurooppalaisille rahoituslaitoksille mahdollisuutta osallistua lainaohjelmaan, jonka tarkoitus on saada yksityisen sektorin investointeja liikkeelle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)