Verkkouutiset

Pelastusrengas Suinonsalmessa Espoossa 20. kesäkuuta 2024., LEHTIKUVA / MIKKO STIG

Ainakin viisi hukkunut juhannuksena

Tänä juhannuksena ei vältytty ikäviltä hukkumistapauksilta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tämänhetkisten tietojen mukaan ainakin viisi ihmistä on hukkunut juhannuksen aikana.

Uimassa ollut mies hukkui juhannusaattoiltana Krisiinankaupungissa, kertoo Pohjanmaan poliisilaitos. Pelastuslaitoksen sukeltaja löysi miehen hukkuneena merenpohjasta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Myös lauantaina Kristiinankaupungissa sattui hukkumistapaus. Nainen meni saunomisen yhteydessä uimaan ja hänet löydettiin elottomana lähellä rantaa. Naista yritettiin elvyttää tuloksetta.

Iäkäs ihminen hukkui lauantai-iltana Porvoossa. Merivartioston mukaan hän oli lähestynyt rantaa veneellä ja horjahtanut laidan yli veteen. Sukeltajat löysivät hänet.

Vuonna 1985 syntynyt  nainen hukkui kesämökin rantaan Naantalissa. Hätäkeskus sai ilmoituksen sunnuntaina kello 6.55, kertoo Lounais-Suomen poliisilaitos.

Vuonna 1955 syntynyt mies löydettiin Jämijärvestä hukkuneena, kertoo Lounais-Suomen poliisi. Hän oli ollut liikkeellä veneellä, josta oli pudonnut. Miehen omaiset olivat aiemmin päivällä ilmoittaneet miehen kadonneeksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)