Verkkouutiset

Mystinen miljonääri lupaa 30 miljoonaa Ukrainan lentoturman selvittäjälle

Saksalaisyritys selvittää Ukrainan lentoturmaa nimettömälle miljonäärille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Petoksia ja muita talousrikoksia selvittävä Wifka tarjoaa verkkosivuillaan 30 miljoonan dollarin eli yli 23 miljoonan euron palkkiota todisteista, jotka osoittavat, kuka pudotti Malaysia Airlinesin lennon MH17 Itä-Ukrainassa.

”Kuka tahansa, joka toimittaa todisteita, joiden perusteella alas ampumisen takana olleet tahot voidaan tunnistaa, saa 30 miljoonan dollarin palkkion. Varat on talletettu turvalliselle Zurichiin Sveitsiin ja ne maksetaan joko siellä tai muussa tiedonantajan osoittamassa neutraalissa paikassa”, Wifkan kotisivuilla julkaistussa tiedotteessa todetaan.

Wifka tarjoaa tiedonantajalle myös uuden henkilöllisyyden. Yritys pyytää tiedonantajia ottamaan yhteyttä lakimiehen välityksellä ja välttämään puhelimen tai sähköpostin käyttöä.

”Kaikki ovat kaupan. Kysymys on vain hinnasta”, tutkimusta johtava Josef Resch Wifkasta totesi Capital Magazinelle Telegraphin mukaan.

Resch totesi, ettei Wifkassakaan tiedetä, kuka heidän asiakkaansa on. Hän uskoi, että toimeksiannon takana voi olla jonkun valtion tiedusteluviranomainen, joka haluaa tutkimuksen pysyvän salassa. Toisena mahdollisuutena hän piti venäläistä oligarkkia, joka pyrkii hankkimaan tietoja, joilla hän voisi kaataa Vladimir Putinin hallinnon.

Näihin kysymyksiin Wifka haluaa vastauksen

– Kuka ampui alas lennon MH17?

– Kuka antoi käskyn?

– Kuka peittelee alas ampumista? (Oliko kyse sittenkin vahingosta)

– Kuka voi antaa tietoja alas ampumiseen johtaneen tilanteen yksityiskohdista?

– Ketkä olivat suoraan osallisina alas ampumisessa?

– Mitä tapahtui alas ampumiseen osallisina olleille henkilöille?

– Mitä tapahtui käytetylle aseelle?

– Kuka voi nimetä henkilöt, jotka hyväksyivät alas ampumisen?

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)