Verkkouutiset

Lääkäri epäilee: Hillary Clinton saatettiin myrkyttää

Kuuluisa patologi Bennet Omalu sanoo, ettei hän luota Venäjän presidenttiin Vladimir Putiniin eikä presidenttiehdokas Donald Trumpiin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Patologi Bennet Omalu on kehottanut ottamaan verinäytteet demokraattien presidenttiehdokkaalta Hillary Clintonilta.

– On mahdollista, että hänet on myrkytetty, Bennet Omalu kirjoitti Twitterissä.

Omalu perusteli kehotustaan sillä, ettei hän luota Venäjän presidenttiin Vladimir Putiniin eikä republikaanien presidenttiehdokkaaseen Donald Trumpiin.

Asiasta kertoi muun muassa The Washington Post -lehti.

Omalu on lääkäri, joka havaitsi ensimmäisenä amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliigan NFL:n pelaajilla CTE-aivosairauden (krooninen traumaattinen enkefalopatia). Hänestä on tehty Will Smithin tähdittämä elokuva Concussion vuonna 2015.

Hillary Clinton poistui vaivihkaa sunnuntaina WTC-muistotilaisuudesta. Silminnäkijän kuvaama video paljasti, että Clintonin jalat pettivät hänen altaan, kun hän yritti nousta autoon. Sairauskohtauksen syyksi kerrottiin lopulta perjantaina diagnosoitu keuhkokuume. Hänen aviomiehensä Bill Clinton puolestaan kertoi vaimonsa kärsineen nestehukasta.

Hillary Clinton kieltäytyi menemästä sairaalahoitoon kohtauksen jälkeen. Sen sijaan hänet vietiin tyttärensä Chelsea Clintonin luo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)