Verkkouutiset

Timo Soini kysyy: Kumpi keskustan Kreikka-linjoista on tulossa?

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini haluaa tietää keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän EU-linjan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin mukaan keskustan edellisvaalien romahtamisen pääsyyt olivat vaalirahaskandaali, jätevesiasetus ja EU-tukipakettipolitiikan aloittaminen.

Matti Vanhasen pääministerikaudella piikki avattiin ja sitä jatkettiin Mari Kiviniemen pääministerikaudella. EU- päässä asiasta vastasi keskustalainen komissaari Olli Rehn. Vanhanen ja Rehn yrittävät paluuta politiikkaan. Rehn oli Vanhasen nimittämä komissaari. Palaako heidän epäonnistunut linjansa Keskustan linjaksi?, Soini pohtii tiedotteessaan.

Timo Soinin mielestä tätä on syytä kysyä sen vuoksi, että keskusta on oppositiossa äänestänyt tukipakettipolitiikkaa vastaan muun muassa Espanjaa, Kyprosta ja Kreikan toista tukipakettia koskevissa päätöksissä.

– Keskustan keskeisinä kannanmuodostajina eduskunnan suuressa valiokunnassa, siis EU-valiokunnassa, ovat olleet Mauri Pekkarinen, Kimmo Tiilikainen, Tuomo Puumala, Sirkka-Liisa Anttila ja Paula Lehtomäki, Soini luettelee.

Timo Soini haluaisi tietää, mikä on keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän oma linja.

– Tukeeko hän uusvanhoja Rehniä ja Vanhasta vai omalla puheenjohtajakaudellaan asioita linjanneita ja niin äänestäneitä EU-valiokunnan jäseniä. Tähän olisi hyvä saada pääministeriehdokas Sipilän vastaus ennen vaaleja, Soini kommentoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)