Verkkouutiset

Timo Soini kyselee Sipilän ja Stubbin kantaa autoveron poistamiseen

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini haluaisi kuulla kokoomuksen ja keskustan puheenjohtajien Alexander Stubbin ja Timo Sipilän kannat puolueensa ehdotukseen autoveron poistamisesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Timo Soinin mukaan perussuomalaisten esitys autoveron poistaminen on rahoitettavissa valtionbudjetin todellisella rakennemuutoksella.

– Me emme hyväksy valtiovarainministeri Antti Rinteen (sd.) ehdotusta terveyden- ja vanhustenhuollon leikkaamisesta autoveron poistamisen rahoittamiseksi, Soini sanoo.

– Autoveron poistaminen ja bensaveron alennukset on rahoitettavissa maailmanparannukseen varattujen valtion budjettirahoituksen leikkauksista ja lopetetaan maksamasta muiden EU-maiden jäsenmaksujen kompensaatiot. Vaaditaan EU- jäsenmaksun puolittamista, koska Suomen äänivaltakin puolitetaan. Tulevalla vaalikaudella ei tehdä enää yhtään tuulivoiman syöttötariffisopimusta ja muutenkin kannattamattomien energiamuotojen budjettirahoitusta karsitaan, Soini esittää.

Hänen mukaansa nyt tarvitaan uudenlaista ajattelua Suomen talouden vauhdittamiseksi.

– Sosialidemokraatit Rinteen johdolla edustavat pysähtyneisyyden aikaa, sanoo Soini.

Hänen mukaansa SDP on aina todellisuudessa leikkaamassa kansalaisten sosiaaliturvasta, terveyden- ja vanhusten huollosta, ”jos esitetään duunarien elämänlaatua parantavia esityksiä”.

– Löytyykö kokoomukselta ja keskustalta ryhtiä tehdä perussuomalaisten kanssa valtionbudjetin todellinen rakenneuudistus ja ohjata rahoitusta suomalaisten hyvinvoinnin turvaamiseksi ja elämisen laadun parantamiseksi, penää Soini.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)