Verkkouutiset

Paula Risikko julkisti tukijalistansa

Kokoomuksen puheenjohtajaehdokkuutta tavoitteleva Paula Risikko julkisti perjantaina tukijalistansa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikon kannattajalistalla on valtakunnallisia vaikuttajia, kansanedustajia ja kokoomuksen järjestöväkeä.

Kokoomuksen puheenjohtajuutta tavoittelevat Risikon lisäksi ulkomaankauppa- ja Eurooppa-ministeri Alexander Stubb ja elinkeinoministeri Jan Vapaavuori.

Risikon tukijalistalla ovat muun muassa seuraavat henkilöt: kansanedustajat Kalle Jokinen, Harri Jaskari (nimi löytyy myös Alexander Stubbin listalta) ja Markku Mäntymaa.

Naisvaikuttajista tukemaan ovat lähteneet muun muassa ex-puoluesihteeri ja ministeri Maija Perho, entiset ministerit Suvi Lindén ja Pirjo Rusanen, Kelan johtaja Helena Pesola, Tehyn entinen puheenjohtaja Jaana Laitinen-Pesola, ex-kansanedustaja ja entinen Kokoomusnaisten puheenjohtaja Tuulikki Petäjäniemi sekä Kokoomusnaisten entinen varapuheenjohtaja Pirkko-Liisa Ollila.

Aiemmin kannattajiksi ovat ilmoittautuneet kunta- ja liikenneministeri Henna Virkkunen, kansanedustajat Janne Sankelo, Markku Eestilä, Pertti Hemmilä ja Anne Holmlund sekä kokoomusnaisten puheenjohtaja Lenita Toivakka.

Tukijalista löytyy kokonaisuudessaan www.paularisikko.fi

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)