PAMin Ann Selin IL:ssä: Pääministerin tarkoitus ei vieläkään selvää

Palvelualojen ammattiliiton puheenjohtaja Ann Selin (sd.) sanoo Iltalehdessä, että pääministeri Juha Sipilän (kesk.) puheet Ykkösaamussa eivät selkeyttänyt hallituksen aikeita.

  • LKS  20150911  PAM:n puheenjohtaja Ann Selin valmistautui  SAK:n hallituksen  ylimääräiseen kokoukseen perjantaiaamuna  11. syyskuuta 2015. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

    Ann Selin.

    ()

(Juha) Sipilä sanoi, että pitäisi olla selvää ja pitäisi olla tiedossa, että kun kokonaisuus on riittävä, niin sitten nämä veroalennuksetkin voidaan toteuttaa. Voi olla minun ymmärryksessäni vikaa, mutta minä en kyllä vieläkään tiedä, että mitä muuta pitäisi olla kuin olemassa oleva neuvottelutulos, Ann Selin sanoo Iltalehdelle.

– Jäin vielä miettimään, että mitä hän sillä nyt sitten tarkoittaa. Minulla on vieläkin epäselvä käsitys, että onko hallitus valmis, että veroalennukset toteutetaan vai ei, Selin pyörittää.

Hän pitää kuitenkin hyvänä, että Sipilä tarjoutui viikonlopun aikana keskustelemaan asiasta osapuolien kanssa.

– Harkitsemme varmaan, onko meillä mahdollisuutta tai halua kutsua häntä kuultavaksi PAMiin, mutta viikonlopun aikana, päivän varoitusajalla, emme hallituksen jäseniä saa kokoon. Katsotaan, että löytyisikö joku tapa, että se jossain vaiheessa olisi mahdollista, Selin sanoo.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.