Mieskansanedustajalta twiitti naiskollegastaan: "Blondi on blondi, oli kansanedustaja tai ei"

Perussuomalaisten Kaj Turunen luonnehtii Twitterissä Sdp:n Suna Kymäläistä blondiksi.

  • LKS 20160211 Eduskunnan talousvaliokunnan puheenjohtaja Kaj Turunen (ps.) kertoi valiokunnan sähkömarkkinalakiin liittyvistä valiokuntakuulemisista Helsingissä torstaina 11. helmikuuta 2016. Talousvaliokunta kuuli järjestöjen ja yhtiöiden edustajia sähkönsiirtoasiassa. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

    Kaj Turunen.

    ()
  • LKS 20150210 - SDP:n kansanedustaja Suna Kymäläinen ulkomaalaisten tonttikauppoihin liittyvän kansalaisaloitteen tiedotustilaisuudessa eduskunnassa Helsingissä tiistaina 10. helmikuuta 2015. Kansanedustaja Suna Kymäläinen (sd) jätti viime keskiviikkona kansalaisaloitteen EU- ja EFTA-maiden ulkopuolisten maa- ja kiinteistökauppojen rajoittamisesta oikeusministeriön tarkistettavaksi. Aloite avautui kansalaisaloite.fi -sivustolla allekirjoitettavaksi tänään tiistaina. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

    Suna Kymäläinen.

    ()

Perussuomalaisten kansanedustaja Kaj Turunen twiittasi maanantaina kello 16 jälkeen tekstin, jossa luki lyhyesti Blondi on blondi, oli sitten kansanedustaja tai ei.

Twiitin mukana oli tämä linkki Sdp:n kansanedustaja Suna Kymäläisen haastatteluun Ylellä metsähallituksen yhtiöittämisestä.

Sdp:n viestintävastaava Dimitri Qvintus twiittasi Turuselle takaisin, että "tuollaista argumentointia kuulee lähinnä välitunneilla".

Turunen puolestaan vastasi Qvintukselle twiitissään seuraavasti:

Ko. argumentointia ei pitäisi kuulla edes välitunneilla, ei missään, saatikka radiossa. Miten pohjavesien omistus siirtyisi?

– Käsittämätöntä, että nimittelet kollegaasi julkisesti, etkä myönnä virhettäsi!, Dimitri Qvintus jatkoi.

Hyvää pääsiäistä, Turunen kuittasi.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.