Verkkouutiset

Erkki Tuomioja Ksml:lle: Ei kannata lähestyä presidenttiehdokkuudella

Kansanedustaja Erkki Tuomioja ei ole käytettävissä Sdp:n presidenttiehdokkaaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sdp:n kansanedustaja Erkki Tuomioja sanoo Keskisuomalaiselle, ettei ole käytettävissä puolueen presidenttiehdokkaaksi.

”Presidenttiehdokkuus ei kiinnosta. Tämä on ollut selvää koko ajan. Päätös pitää eli ei kannata lähestyä”, Tuomioja toteaa Ksml:ssa.

Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne ilmoitti perjantaina, ettei ole käytettävissä presidenttiehdokkaaksi ja puhui Jutta Urpilaisesta.

Sdp:n puoluevaltuuston puheenjohtajat mainitsevat kysyttäessä Jutta Urpilaisen ja Eero Heinäluoman nimet.

”Jutta on hyvä nimi ehdokkaaksi. Hänellä on paljon kansainvälistä kokemusta valtiovarainministerinä. Heinäluoma on entinen puhemies ja kokenut ulko- ja turvallisuuspolitiikassa, Sdp:n puoluevaltuuston puheenjohtaja Tarja Filatov toteaa Ksml:lle.

Puoluevaltuuston varapuheenjohtaja Teemu Hirvonen pitää todennäköisenä, että presidenttiehdokkuudesta tulee useamman ehdokkaan kisa. Varapuheenjohtaja Sanna Marin toivoo usean ehdokkaan jäsenäänestystä.

”Jutta on ulkopolitiikan osaaja, ja kyllä nyt sopisi olla naisen vuoro. Olen myös jo odotellut Heinäluoman ilmoitusta siitä, aikooko hän pyrkiä presidenttiehdokkaaksi”, toinen varapuheenjohtaja Rainer Lehti sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)