Verkkouutiset

Päivi Räsänen: Sukupuolineutraalin avioliiton tavoite on ratkaista syyllisyyden kokemus

Kansanedustajan mukaan sukupuolineutraali avioliitto ei tässä perimmäisessä tavoitteessaan onnistu.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen puhui sunnuntaina Raamattupäivässä Helsingissä. Tilaisuus oli siirretty Kallion kirkosta kirkkoherran pyynnön vuoksi Finlandia-taloon.

Päivi Räsäsen mukaan kirkossa tarvitaan uskonpuhdistus, jossa palataan lain ja evankeliumin sanaan avioliitonkin osalta.

– Eduskunta voi muuttaa avioliittolain, mutta luonnonlakeja tai Jumalan sanaa se ei voi muuttaa, Päivi Räsänen sanoi.

Hänen mukaansa ”sukupuolineutraalin avioliiton perimmäisenä tavoitteena on ratkaista syyllisyyden kokemus. Siinä se ei onnistu”.

– Kirkon tehtävä on kertoa suomalaisille, mitä Jumalan sana opettaa avioliitosta. Kirkko ei syyllisty syrjintään, jos se uskaltaa käyttää sanaa synti avioliiton ulkopuolisista suhteista. Kirkon tehtävä on myös näyttää, että Jumalaa tulee totella enemmän kuin ihmistä, Räsänen totesi.

– Sen sijaan kirkko syyllistyy homoseksuaalien syrjintään, jos he eivät saa kuulla Jumalan sanan koko totuutta, lakia ja evankeliumia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)