Verkkouutiset

PS:n kansanedustaja puolueen nuorille: Sulkekaa se bensiinikanisterin korkki

Perussuomalaisten Mika Niikko ei tiedä tarvitseeko puolueen nuoria rahoittaa, jos he polttavat EU-lipun.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaiset nuoret ovat ilmoittaneet tempauksestaan polttaa viikonvaihteessa Euroopan unionin lippu Mikkelissä, jossa nuoret ovat koolla.

Perussuomalaisten piirijärjestö jo irtisanoutui lipun polttamisesta. Nyt saman tekee puolueen kansanedustaja Mika Niikko.

Niikko toteaa tiedotteessaan, että vastaava tapa tehdä kansallismielistä politiikkaa ”herättää enemmän pahennusta kuin kiitosta. Vielä vähän aikaa sitten Perussuomalaiset nuoret olivat järjestämässä pilapiirustuskilpailua islamista, mutta se peruuntui puoluejohdon huomautettua asiasta”.

– Nuorisojärjestön johdon tulisi ymmärtää, ettei politiikkaa ole järkevää tehdä hyvien tapojen vastaisesti, saati muiden puolueessa olevien kustannuksella. Ei tämä niin voi mennä, että nuorisojärjestö tekee mitä lystää ja kansanedustajat toreilla selittelevät heidän tekosiaan, Mika Niikko toteaa.

– Uskon, että nuorisojärjestö kykenee asialliseen toimintaan, sillä muutoinhan herää kysymys, missä määrin heidän toimintaansa kannattaa rahoittaa? Vielä kun he uskoisivat, ettei toista jytkyä tällä tavoin saavuteta, kansanedustajan tiedotteessa sanotaan.

– Nyt tarvitaan asiapolitiikkaa, ei irtopisteiden keräämistä, sitä kansa kentällä odottaa. Pyrkikää tähän, edes vaalien ajan ja sulkekaa se bensakanisterin korkki, kiitos!

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)