Verkkouutiset

”Kyse ei ole siitä, että Suomessa olisi enemmän älykkäitä miehiä”

Suomen Mensa juhlistaa naistenpäivää 8.3.2014 järjestämällä erikoistestejä, joihin osallistuja voi tuoda ystävän tai puolison ilmaiseksi mukaan
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomen Mensa kertoo, että sen jäsenmäärä on viime vuosina kasvanut tasaiseen tahtiin, mutta naisten osuus jäsenistä on edelleen vain noin kolmasosa.

– Kyse ei ole siitä, että Suomessa olisi enemmän älykkäitä miehiä. Älykkyystestien tuloksissa ei ole merkittävää eroa miesten ja naisten välillä. Miesten suhteellisesti suurempi osuus Mensassa kertoo enemmänkin siitä, että naisia käy testeissä selkeästi miehiä vähemmän, kertoo Mensan testivastaava Juho Kilkku yhdistyksen tiedotteessa.

– Voimme vain arvailla, mistä naisten korkeampi kynnys itsensä testauttamiseen johtuu. Kyseessä saattavat olla itsevarmuustekijät, miehille tyypillisempi kilpailuvietti tai jotain aivan muuta.

Mensan kaksi yhden hinnalla -testit järjestetään Helsingissä, Hyvinkäällä, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Turussa, Porissa ja Tampereella.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)