Verkkouutiset

”Mitäs sinä teet elääksesi?”, Matt Damon kysyi. ”Olen Suomen pääministeri”.

Oscar-palkittu näyttelijä Matt Damon hämmentyi yllättävästä tapaamisesta Davosissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Äskeiseen Sveitsin Davosin World Economic Forumiin osallistui myös Hollywoodin supertähti Matt Damon. Water.org-kampanjan perustajiin kuuluva Damon puhui huippufoorumissa puhtaan veden puolesta.

USA Todayn mukaan toinen häntä työllistänyt asia oli maailman eliitin kokoontumisen ”raivokkaan kovatahtisen verkostoitumisen triviaali sivutuote”.

”Olin illallisella kaikkien näiden uskomattomien ihmisten ympäröimänä, ja kun käännyin vieressäni olevan kaverin puoleen ja kysyin mitä hän tekee (elääkseen), hän sanoi olevansa Suomen pääministeri”, Matt Damon kertoi.

Medusa-toimintafilmien tähti oli USA Todayn mukaan ”selvästi hämmentynyt” siitä, ettei hän tunnistanut valtionpäämiestä.

Matt Damonilla on suomalaisia sukujuuria äidin puolelta.

BBC:n Today-ohjelmalle Matt Damon kertoi samasta kohtaamisesta seuraavasti:

”Olin illallisella eilisiltana ja käännyin vieressäni istuneen herrasmiehen puoleen. Hän oli ikäiseni, ja kysyin ’mitäs sinä teet’. Hän vastasi ’olen Suomen pääministeri’. Tämä tapahtui juuri sen jälkeen kun olin törmännyt (Britannian ex-pääministeri) Gordon Browniin”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)