Verkkouutiset

Kroatialaisyhtiö muutti kotisivujaan: Ensin lupa osallistua Fennovoimaan oli jo ”saatu”, nyt vasta ”tulossa”

Kroatialainen Migrit Solarna Energija on ilmeisesti antanut verkkosivuillaan ristiriitaista tietoa Fennovoima-projektista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Migrit Solarna Energijan verkkosivuilla todetaan, että yhtiö ”on saamassa suomalaisilta viranomaisilta hyväksynnän Hanhikivi 1 -ydinvoimalan rakentamiseen osallistumiselle Suomessa”.

Ilmoituksessa kerrotaan sijoituksen kokonaismäärän olevan hieman alle 160 miljoonaa euroa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Yle kertoi noin tunti sitten julkaisemassaan uutisessa Migritin kotisivuillaan julkaisemasta tiedotteesta, jossa todetaan, että lupa viranomaisilta on jo saatu.

”Kroatialaisyhtiö Migrit Solarna Energija ja työ- ja elinkeinoministeriö näyttävät olevan täysin eri vaiheessa lupaprosessia”, Ylen uutisessa todetaan.

Yle on julkaissut jutussaan kuvakaappauksen Migritin tiedotteesta. Se poikkeaa merkittävästi sivustolla nyt olevasta tiedotteesta (kuvassa).

Työ- ja elinkeinoministeriö on pyytänyt Fennovoima Oy:ltä lisäselvitystä koskien tosiasiallisen omistuksen toteutumista yhtiössä. Ministeriön mukaan asian selvittäminen voi kestää joitakin viikkoja.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)