Verkkouutiset

MT: Lidlin myymälät ratsataan – lippusymboli johtaa harhaan

Elintarviketurvallisuusvirasto Evira aikoo tarkastaa Lidlin myymälöiden markkinoinnin, kertoo Maaseudun Tulevaisuus.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vaikutimena Elintarviketurvallisuusviraston tutkinnalle on Maaseudun Tulevaisuuden uutinen viikko sitten Suomi Finland -lippusymbolin kirjavasta käytöstä Lidlissä. Kauppaketju on tuonut esiin valikoimansa kotimaisuutta voimakkaasti markkinoinnissaan viime viikkoina.

Lidl on jo siivonnut pois omia Suomi Finland -symboleitaan muun muassa ulkomaisen tuorelihan hintatietojen vierestä.

Lidlin kaupallinen johtaja Timo Hansio tarttui heti asiaan, kun MT kertoi havainneensa lippusymbolia muun muassa saksalaisen naudanlihan hintakyltin molemmin puolin vantaalaisessa myymälässä.

Sittemmin Evirakin on päättänyt selvittää asiaa tarkemmin ja yhdessä kunnan viranomaisten kanssa varmistaa, että markkinointi on korjattu Lidlin myymälöissä riittävällä tavalla.

– Luin lehden artikkelin tarkkaan ja sain sen mielikuvan, että Lidl on tarttunut asiaan. Ajattelin käydä myös itse paikallisessa Lidlissä katsomassa, miten siellä ovat asiat, Eviran ylitarkastajan Sari Sippola sanoo lehdessä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)