X
SULJE MAINOS
Wille Rydman. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Wille Rydman: Sisäministeri ei ole tehtäviensä tasalla

Kansanedustajan mukaan Maria Ohisalo ei vaikuta keskittyvän johtamansa ministeriön ydinasioihin.

Kokoomuksen kansanedustaja Wille Rydman arvostelee sisäministeri Maria Ohisalon (vihr.) näkemyksiä turvapaikkapolitiikasta.

Ohisalo kuvaili Iltalehden haastattelussa turvapaikanhakua perusoikeudeksi, johon Suomi ei voi vaikuttaa kansainvälisten sopimusten vuoksi. Ministeri ei ottanut suoraan kantaa siihen, että humanitäärisen maahanmuuton kautta tulleet syyllistyvät selvästi muuta väestöä useammin esimerkiksi seksuaalirikoksiin.

– Suomalaisten turvallisuuden edelle, yhteiskunnan kasassa pysymisen edelle, peruspalveluiden turvaamisen edelle ja niin edelleen… tämä on aivan järkyttävä haastattelu, mutta juuri siksi se kannattaa lukea kokonaisuudessaan, Wille Rydman kirjoittaa Facebookissa.

– Se osoittaa, että uusi vihreä sisäministeri ei ole alkuunkaan tehtäviensä tasalla. Hän on kiinnostunut enemmän kaikesta muusta kuin johtamansa sisäisen turvallisuuden ministeriön ydinasioista. Akuutein turvallisuusuhka Suomessa taitaa olla se, että sisäministerin salkku annettiin tällaisen puolueen käsiin, Rydman jatkaa.

Suomalaisten turvallisuuden edelle, yhteiskunnan kasassa pysymisen edelle, peruspalveluiden turvaamisen edelle jne……

Posted by Wille Rydman on Sunday, August 25, 2019

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt