Verkkouutiset

Wille Rydman pitää hallitusyhteistyön katkaisemista PS:n kanssa virheenä

Kokoomuksen kansanedustajan mukaan "tehty valinta on täysin irrationaalinen".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Wille Rydman (kok.) kirjoittaa Facebookissa pitävänsä hallitusyhteistyön katkaisemista perussuomalaisten kanssa virheenä. Rydman toteaa ilmaisevansa kantansa myös kokoomuksen eduskuntaryhmän tämäniltaisessa kokouksessa.

– On totta, että monia käytännön hankaluuksia ja erimielisyyksiä olisi varmasti ilmennyt PS:n uuden johdon kanssa. Mutta niin se on hallitusyhteistyössä aina, millä tahansa hallituspohjalla, hän kirjoittaa.

Rydmanin mukaan olennaista on se, voidaanko muodostaa parlamentaarinen enemmistö, joka mahdollistaa hallituksen esitysten läpiviennin.

(Jussi) Halla-aho ei vaatinut muutoksia nykyiseen hallitusohjelmaan. Nyt joudutaan neuvottelemaan uudesta hallituksesta tai pitämään ennenaikaiset vaalit. Siksi tehty valinta on täysin irrationaalinen, Wille Rydman toteaa.

– Kokoomus on kyennyt toimimaan samassa hallituksessa myös Paavo Arhinmäen ja Ville Niinistön kanssa – ja hyvä niin – vaikka mainitut herrat ovat paljon kauempana kokoomuksen linjoista kuin Halla-aho.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)