Verkkouutiset

VTT:n Leppävuoren mukaan Suomi nousee teknologialla

Teknologian tutkimuskeskus VTT:n pääjohtaja Erkki Leppävuori haluaan tulevan hallituksen ohjelmaan tuloksellista konkretiaa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Hänen mukaansa tutkimus-ja tuotekehityspanostukset luovat kasvua välittömästi ja mahdollistavat vähintään 5 prosentin tuottavuusparannuksen.

Erkki Leppävuori esittää, että Suomen on panostettava juuri nyt soveltavaan tutkimukseen. Tämä uudistaa elinkeinoelämän kilpailukyvyn ja luo yrityksille nopeaa kasvua. Julkista T&K-rahoitusta on kasvatettava 3 prosenttia vuodessa ja Suomi on palautettava takaisin innovaatiouralle.

– Teknologia on Suomen elinkeinoelämän, yritysten kasvun ja uudistumisen ydin. Myös julkisen sektorin tuottavuusongelma ratkeaa teknologian avulla, Leppävuori toteaa tiedotteessaan.

VTT lupaa, että investoinnit VTT:n tutkimustoimintaan kannattavat ja ne luovat kasvua ja uusia työpaikkoja välittömästi.

– Tätä Suomi tarvitsee juuri nyt, sanoo Leppävuori.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)