Verkkouutiset

Vladimir Putin: Lenin asetti Venäjän alle atomipommin

Venäjän presidentin mukaan itsehallinnon antaminen maan alueille oli väärä ajatus.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Maailman tiedotusvälineiden uutisia hallitsi torstaina brittiläisen vakoojamurhan jättitutkinnan syyttävä sormi kohti venäjän presidentti Vladimir Putinia. Putin itse puhui maansa tiede- ja koulutusneuvoston kokouksessa.

Moscow Times kertoo erään osanottajan siteeranneen runoa V. I. Leninistä (1870-1924) johtajana, joka osasi koota ajatuksensa maan johtamiseen.

”On oikein antaa ajatuksen ohjata johtamista, mutta vain kun se johtaa oikeisiin tuloksiin, ei niin kuin se tapahtui Vladimir Iljitshin (Leninin) kohdalla. Lopulta se ajatus johti Neuvostoliiton kaatumiseen”, Vladimir Putin vastasi.

”Oli monia niitä ideoita, kuten itsehallinnon antaminen alueille ja niin edelleen. He asettivat sen rakennuksen, jota kutsutaan Venäjäksi alle atomipommin, joka myöhemmin räjähti. Emme tarvinneet maailmanlaajuista vallankumousta”, hän jatkoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)