X
SULJE MAINOS
Mikko Kärnä. LEHTIKUVA/RONI REKOMAA

”Vihreät yrittävät vedättää joka käänteessä”

Keskustaedustaja haukkui viikonloppuna vihreitä kahdeksassa eri tilaisuudessa.

Kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk.) kiersi viime viikonloppuna Lapin maakuntaa yhdessä kansanedustajakollegansa Katri Kulmunin kanssa. Kansanedustajat pitivät tilaisuudet Kemissä, Torniossa, Ylitorniolla, Pellossa, Kittilässä, Kemijärvellä, Posiolla ja Ranualla.

Kärnän mukaan on selvää, että Lapissa ollaan kurkkua myöten täynnä vihreiden politiikkaa.

– Vihreiden harjoittama täysin epärealistinen luonnonsuojelupolitiikka, hallitustyöskentelyssä harjoitettu kiristys ja mediapelit, maaseudun halveksunta ja autoilijoiden sekä lihansyöjien syyllistäminen nousivat esille jokaisessa tilaisuudessa, Kärnä sanoo tiedotteessaan.

Hänen mukaansa Lapinmaan kansan mitta on täynnä.

– Vihreät ovat irtaantuneet kokonaan reaalitodellisuudesta ja leijuvat jossain omissa sfääreissään, jossa ilmasto pelastetaan tekemällä valintoja, onko lautasella pihvi vai porkkana tai ajatellaanko polttomoottoriautolla vaiko polkupyörällä. Vihreiden identiteettinäpertelyn vuoksi oikeat ja järkevät toimet ilmastonmuutoksen torjumiseksi jäävät käsittelemättä, Kärnä sanoo.

Hän sanoo pitäneensä kiertuetta haastavana, koska joutui itsekin joka paikassa kritisoimaan hallituskumppania.

– Mukavampaahan tämä olisi, jos voisi antaa myös kehuja, mutta eipä tässä kehuttavaa juuri ole. Vihreät yrittävät vedättää joka käänteessä ja tuovat erilaisiin pöytiin ehdotuksia, jotka ovat suoraan hallitusohjelman vastaisia. Viimeisimpänä esimerkkinä tästä oli tämän viikkoinen ehdotus oleskelulupien myöntämisestä laittomasti maassa oleskeleville, Kärnä sanoo.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt