Verkkouutiset

”Vihan ryöppy on ollut voimakas” – Sampo Terho: Uusi poliittinen kotimme rakennetaan myönteisyyden ympärille

Uusi puolue tullaan Sampo Terhon mukaan perustamaan tulevalla viikolla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisista alkuviikosta irrottautuneen Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän ministeri Sampo Terho kertoo suurimman osan saamastaan palautteen olleen positiivista, mutta saaneensa myös kohdalleen myös toisenlaista palautetta.

– Toisaalta aivan kuten jo ensimmäisessä Uuden vaihtoehdon tiedotustilaisuudessa ryhmämme johtaja Simon Elo uumoili, myös vihan ryöppy on ollut voimakas, hän sanoo blogissaan.

Terhon mukaan uusi puolue perustetaan tulevalla viikolla. Hän arvioi itsellään ja ryhmätovereillaan olleen opettavainen viikko, jonka aikana itse kukin on varmasti tarkkaan miettinyt, mitä haluaa olla ja millaista puoluetta edustaa.

– Uusi poliittinen kotimme tullaan rakentamaan myönteisyyden ympärille, vapaana vihasta ja möläytyksistä. Nimenomaan tältä osin oloni on nyt suunnattoman helpottunut, vaikka hyvin tiedän, kuinka pitkä ja vaikea tie edessä odottaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)