Verkkouutiset

Videot HBO:n Veep -tv-sarjasta: ”pääministeri Minna Häkkinen” on nyt The Finnish Wolf

Veep - Rouva varapresidentti -sarjan uusissa jaksoissa päähenkilö kohtaa jälleen Suomen ex-pääministerin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Verkkouutiset kertoi aiemmin maanantaina suositun tv-komediasarjan Veep uusista jaksoista. Niissä on jälleen mukana nyt entinen ”Suomen pääministeri Minna Häkkinen”. Häntä esittävä Sally Phillips sanoo opiskelleensa rooliaan varten suomeakin.

Veepin uuden sarjan jakson kohtauksesta, jossa USA:n varapresidentti Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) tapaa pitkästä aikaa Minna Häkkisen konferenssissa Detroitissa, on Youtubessa tarjolla alta löytyvät promovideot.

Naiset eivät edelleenkään ole samalla aaltopituudella. Avustajalleen varapresidentti toteaa ensin, että Häkkisen miehen sormenjäljet ovat yhä hänen rinnassaan.

Tämän jälkeen naiset kumartelevat liioitellusti ja varapresidentti toteaa korostetusti Häkkiselle tämän olevan ”ex-pääministeri”.

Minna Häkkinen kertoo uuden kirjansa (”there is my buuk”) olevan nimeltään The Finnish Wolf (suomalainen susi). Hän ääntää wuulf saaden aikaan sekaannusta.

Naiset on sijoitettu viereisiin hotellihuoneisiin ja he loukkaavat eri tilanteissa toisiaan eri tavoin. Häkkinen saa Selinan vaikeuksiin kertomalla lehdistölle tämän asekommentista.

Global Futures -konferenssissa yleisön edessä Häkkinen haastattelee Selinaa, joka nimittää Häkkistä ”hyväksi ystäväkseen”.

– Kyllä, olemme tavanneet kahdesti, Suomen ex-pääministeri vastaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)