Verkkouutiset

Venäläisdiplomaatti: Venäjä saa taas Suomen, Alaskan, Baltian, Puolan

Euroopan neuvostossa työskenteleväksi esittäytynyt Venäjän Roman Kokorev kirjoitti Facebookiin maansa rajamaiden palauttamisesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Väitettyjä Facebook-kirjoituksia koskevan Obozrevatelin jutun twiittasi ensimmäisten joukossa muun muassa Ukrainan ulkoministeriö. Kirjoitukset herättivät suurta huomiota itäeurooppalaisissa tiedotusvälineissä ja sosiaalisessa mediassa.

Ministeriö kuitenkin poisti twiittinsä myöhemmin keskiviikkona. Obozrevatel lisäsi keskiviikkoiltana juttuunsa maininnan kirjoittajan väitetyistä henkilökohtaisista ongelmista.

Roman Kokorev totesi kirjoituksissaan, että Venäjän yhteyteen tulevat palaamaan koko Moldova, koko Ukraina, Neuvostoliiton alueet, Alaska, Baltia, Puola ja Suomi. Hänen mukaansa ”kaikki nämä ovat venäläisiä alueita, osa Venäjää”.

Kuvakaappaukset Facebook-keskusteluista löytyvät tästä Faktyn jutusta.

Kokorev kertoi eri nettisivuilla, joiden tietoja oli poistettu keskiviikkona, olevansa Euroopan neuvostossa yleiskokouksen jäsenen lainopillinen neuvonantaja ja juridinen neuvonantaja Venäjän duumassa. Hänen kerrottiin olleen aiemmin Venäjän ulkoministeriön diplomaattiakatemian hallinnossa ja kansainvälisen oikeuden professorina.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)