Verkkouutiset

Valmet Automotivella lähes 4 000 työntekijää – tehdas Suomen suurin

Valmet Automotive kertoo siirtyvänsä täydennysrekrytointien aikaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valmet Automotiven lisähenkilöstön hakukampanja päättyi eilen sunnuntaina. Viimeiseen, erityisesti varastohenkilöille suunnattuun hakuun yhtiö sai 245 hakemusta. Kampanja käynnistettiin Mercedes-Benz CLC -sarjan tuotannon ylösajon vaatimien työntekijöiden rekrytoimiseksi.

Nyt Valmet Automotive kertoo siirtyvänsä täydennysrekrytointeihin, joilla varmistetaan henkilöstön jatkuva riittävyys kaikissa autotehtaan toiminnoissa.

Valmet Automotiven rekrytointikampanja alkoi viime marraskuussa. Runsaan puolen vuoden aikana autotehtaalle on palkattu noin kaksi tuhatta henkilöä. Samalla Uudenkaupungin autotehtaasta on tullut Suomen suurin tehdas, jonka henkilömäärä lähestyy neljää tuhatta.

– Organisaatiomme on kasvanut nopeasti, ja sen mittakaava tuo uusia haasteita. Kun henkilöstöstämme aiemmin lähti syksyisin muutamia henkilöitä opiskelemaan, tänä vuonna lähtijöiden määrä on jopa sata, kertoo Valmet Automotiven henkilöstöjohtaja Tomi Salo yhtiön tiedotteessa.

Täydennysrekrytoinneilla vahvistetaan hänen mukaansa tarvittaessa tiettyjä tuotannon alueita tai korvataan tehtävistä pois jääviä henkilöitä.

– Esimerkiksi eläköitymisen kautta syntyy jatkossa kuukausittain kymmeniä avoimia työpaikkoja autotehtaan eri tehtäviin, toteaa Salo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)