Verkkouutiset

”Vaaleina keskikesän öinä, kun aurinko vain käväisee horisontin alla” – kanadalaislehti runoaa Suomesta

Jos ehkä jo unohdit miltä Suomen kesä näyttää ja tuntuu, kertoo National Post siitä kauniit puolet.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kanadalaislehden Suomi-matkailujutun otsikossa todetaan Hiljaista Suomen kesän viehätystä etsimässä – pohjoismaa on paikka, jossa hiljaisuutta juhlitaan.

Juttu on kuvitettu autereisilla vihreillä mökki- ja luontokuvilta keskeltä Suomen kauneinta kesää. Vuodenajan maisemat voivat tuntua kaukaisilta, mutta National Post elää niitä nyt tammikuussa:

– Vaaleina keskikesän öinä, kun aurinko käy vain hetkisen horisontin alapuolella, on nukkuminen vapaaehtoista, sillä ei ole aikaa hukattavaksi ennen kuin sää muuttuu ja pimeys saa jälleen vallan.

Kanadalaisille kerrotaan alastonuinnista saunan päälle, makkaranpaistosta ja puolihiljaisesta istumisesta miettimässä elämän tarkoitusta hyttysten syödessä, sillä Suomessa ei ole tarvetta tarpeettomalle small talkille.

Maininnan saavat myös tuhannet järvet, kaupunkien tyhjentyminen kesäksi, hyttysten tapon kilpailu Lapissa, saappaanheittokilpailu, suojalkapallo, Pori Jazz, Savonlinna ja monet muut.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)