Verkkouutiset

Uusi työeläkeyhtiö Elo aloitti vuodenvaihteessa

Eläke-Fennia ja Lähi-Tapiola Eläkeyhtiö ovat yhdistyneet ja muodostaneet vuoden alussa uuden työeläkeyhtiön, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elon.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Elon toimitusjohtaja Lasse Heiniön mukaan reilun vuoden kestänyt fuusion valmistelutyö on nyt olennaisilta osiltaan valmis.

– Osa fuusioon liittyvistä töistä jatkuu vielä vuoden 2014 aikana, mutta asiakkaillemme näymme tästä lähtien Elona, sanoo Heiniö.

Elo jatkaa tiivistä yhteistyötä Fennian ja Lähi-Tapiolan kanssa ja toimii molempien yhtiöryhmien työeläkevakuutuskumppanina. Elon palvelut ovat saatavilla kaikkialla Suomessa kumppaniverkoston kautta. Yhdistyminen ei vaadi toimenpiteitä vakuutuksenottajilta, työeläkevakuutetuilta eikä eläkkeensaajilta.

Lähes puolella miljoonalla vakuutetulla ja noin kolmen miljardin euron kokonaismaksutulolla Elon markkinaosuus on toiminnan alussa noin 24 prosenttia. Elon sijoitusomaisuuden arvo on yli 18 miljardia euroa ja henkilöstömäärä on noin 450.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)