X
SULJE MAINOS
Mercedes-Benz A-sarjan autojen ja Mercedes-Benz GLC-katumaastureiden valmistusta viime vuonna Valmet Automotiven tehtaalla Uudessakaupungissa. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Uudenkaupungin autotehdas hakee taas lisää väkeä – valinnat heti

Valmet Automotive aloittaa jälleen uuden rekrytointikampanjan, jolla haetaan 500 uutta autonrakentajaa.

Valmet Automotive aloitti tiistaina rekrytointikampanjan, jolla haetaan 500 uutta autonrakentajaa. Henkilöstöä tarvitaan sekä Mercedes-Benzin GLC-katumaasturin että uuden A-sarjan tuotantoon Uudenkaupungin autotehtaalle. Hakijoiden haastattelut ja valinnat aloitetaan yhtiön mukaan välittömästi.

– Valmet Automotiven tulevaisuudennäkymät ovat erinomaiset, ja siksi nopea kasvumme jatkuu. Henkilötarpeemme on suuri, mutta aiemmat rekrytointimme osoittavat, että olemme yksi maamme kiinnostavimmista työnantajista hakijoille kaikkialla Suomessa, kertoo Valmet Automotiven henkilöstöjohtaja Tomi Salo yhtiön tiedotteessa.

Kampanja on osa Valmet Automotiven tämän vuoden rekrytointeja, joilla haetaan autotehtaan eri tehtäviin kaikkiaan 1 000 henkilöä. Nyt käynnistyneellä kampanjalla haetaan autonrakentajia hitsaamon, maalaamon, kokoonpanon sekä sisäisen logistiikan tehtäviin. Valmet Automotive kouluttaa itse henkilöstönsä kaikkiin tehtäviin.

Valmet Automotive kertoo autotehtaansa Uudessakaupungissa kasvaneen viime vuosien aikana Suomen suurimmaksi tehtaaksi, jossa on tällä hetkellä yli 4 000 työntekijää.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt