X
SULJE MAINOS
Kristallipuolue sai tarvittavat kannatusilmoitukset kasaan.

Korkeamman tietoisuuden puolue nousee rekisteriin

Kristallipuolue aikoo osallistua kevään kuntavaaleihin.

Puoluerekisteriin on nousemassa uusi puolue, kun Kristallipuolue sai maanantaina koottua puoluerekisteröintiä varten tarvittavat 5 000 kannatusilmoitusta. Asiasta kertoo Uutissuomalainen.

Puolueeksi pyrkivä yhdistys keräsi kannatusilmoitukset pääosin vuoden alussa käyttöönotetun puoluerekisteri.fi -verkkopalvelun kautta.

Verkkosivuillaan puolue kertoo kannattavansa muun muassa henkisiä arvoja, vaihtoehtoista terveydenhoitoa ja luonnonmukaisuutta. Se ilmoittaa pyrkivänsä edistämään ihmisten vapaan tahdon ja itsemääräämisoikeuden toteutumista. Puolue ei sijoittele itseään vasemmisto-oikeisto-akselille.

– Kristallipuolueessa halutaan tehdä poliitiikkaa puhtain sydämin ja avoimin mielin. Puolueen näkemyksenä on korkeampi tietoisuus, joka pitää ihmistä ainutkertaisena ja tietoisena yksilönä sekä osana universaalia kokonaisuutta, yhdistys esittelee itseään.

Mikäli oikeusministeriö hyväksyy Kristallipuolueen puoluerekisteriin, se on rekisterin 21. puolue. Maaliskuun alussa puoluerekisteriin pääsivät Avoin puolue ja Suomen kommunistinen puolue.

Puolue aikoo osallistua kevään kuntavaaleihin. Vuonna 2014 perustettu yhdistys on pyrkinyt puoluerekisteriin kahdesti aiemmin siinä kuitenkaan onnistumatta.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt