Lapsivaltuutettu kiirehti kaupungista toiseen taksilla sd-taustaisen eläkeläisjärjestön pikkujouluun.

USU: Lapsivaltuutetun kalliit taksiajot tehtiin sd-tilaisuuksiin

Tuomas Kurttila on Sdp:n ehdokkaana eduskuntavaaleissa.

Uutissuomalainen uutisoi lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttilan taksikulujen olleen kolmen kuukauden aikana 5 170 euroa. USU:n uutisessa kerrotaan Kurttilan kolmesta suuresta yksittäisestä laskusta.

* Lauantaina 27. lokakuuta 2018 lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila puhui Harjavallan kaupungin ja paikallisen Sdp:n Lapsen asialla -tilaisuudessa. Kurttila matkusti yli 200 kilometrin matkan taksilla. Hinta oli 500 euroa.

* Perjantaina 16. marraskuuta 2018 lapsiasiavaltuutettu matkusti Jyväskylästä Äänekosken Kartanokievariin taksilla ja sieltä Helsinkiin lentokoneella. Taksikulut olivat 112,60 euroa. Kyseessä oli Sdp-taustaisen Keski-Suomen eläkkeensaajien pikkujoulut, jossa Kurttila puhui. Samana päivänä Helsingissä oli lapsen oikeuksien ajankohtaispäivä, jonne puhujaksi oli kuitenkin laitettu valtuutetun toimiston erikoistutkija.

Kurttila sanoo USU:lle, että pikkujouluissa oli mahdollisuus antaa ”ohjausta ja neuvontaa”. Hänen mukaansa ”kyllä se oli merkittävä tapahtuma. Yleensä kaikki tällaiset tilaisuudet, joissa ihmisiä kohtaa ja tapaa ja sitä kautta on käytettävissä kaikille niille asioille, joita ihmisillä on, ovat merkittäviä”.

* Sunnuntaina 25. marraskuuta 2018 Tuomas Kurttila puhui Oulun seurakunnan tilaisuudessa, josta hän halusi ehtiä kello 17.30 Keski-Suomen Ensi- ja turvakotien liiton koordinoimaan Valoa ei väkivaltaa -tapahtumaan Jyväskylään, jossa puhui ex-kansanedustaja Susanna Huovinen (sd.). Tilaisuuden järjesti Nytkis. Taksi Oulusta Jyväskylään maksoi 591,90 euroa.

Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila pyrkii huhtikuun vaaleissa kansanedustajaksi Sdp:n Keski-Suomen piirin listalta.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt