Verkkouutiset

USA syyttää Venäjän rikkovan ”kaikkia sääntöjä”

Yhdysvaltain ulkoministeri toisti puheensa pakotteiden koventamisesta Venäjää vastaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry syyttää Venäjän presidentti Vladimir Putinia Ukrainan horjuttamisesta.

Kerry katsoo, että Venäjä ja sen tukemat Itä-Ukrainan separatistit eivät ole noudattaneet aikaisemmin helmikuussa Minskissä sovitun tulitaukosopimuksen ehtoja.

Itä-Ukrainan taistelut ovat laantuneet hieman viime päivien aikana. Vielä ei ole kuitenkaan saatu vahvistusta raskaiden aseiden poisvetämisestä rintamalinjalta.

”Hän (Putin) on valtuuttanut, kannustanut ja johtanut aluekaappauksia Luhanskissa, Donetskissa ja nyt Debaltsevessa horjuttaakseen Ukrainan tilannetta”, Kerry sanoi USA:n edustajainhuoneen ulkoasiainvaliokunnalle.

Kerry sanoi Venäjän rikkovan kaikkia kansainvälisiä sääntöjä ja toisti uhkauksensa pakotteiden mahdollisesti pikaisesta koventamisesta Venäjää vastaan.

Hän sanoi aiemmin, että Venäjän johto on valehdellut päin naamaa. Ulkoministerin mukaan Venäjä valehtelee kiistäessään venäläisen kaluston ja sotilasjoukkojen läsnäolon Itä-Ukrainassa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)