Verkkouutiset

Kone ylibuukattu – maksanut matkustaja raahattiin väkivalloin ulos

United Airlines näyttäisi kohtelevan karusti asiakkaitaan, jos kone on ylibuukattu.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Chicagosta Louisvilleen Kentuckyyn lähdössä ollut kone oli ylibuukattu, mutta siihen tarvittiin tilaa yhtiön työntekijöille siirtolentoa varten, kertoo BBC.

Yksikään matkustaja ei ilmoittautunut vapaaehtoiseksi edes korvausta vastaan, joten yhtiö valitsi matkustamosta aasialaissyntyisen miehen ja tämän vaimon. Mies selitti olevansa lääkäri ja että hänen täytyi olla työssä maanantaiaamuna.

Selitys ei kelvannut ja silminnäkijöiden mukaan lentoyhtiö tilasi poliisin raahaamaan hänet väkivalloin ulos koneesta. Yksi matkustaja, Jayse D. Anspach, myös kuvasi kännykällään tapatumat. Videota on jaettu Twitterissä kymmeniä tuhansia kertoja.

Miehen ainoa ”rikos” oli, ettei hän suostunut luovuttamaan paikkaansa. Hän kuitenkin pääsi takaisin koneeseen kymmenen minuutin kuluttua.

Lentoyhtiö Unitedin mukaan tapahtumien syynä oli ”ylibuukkaus ja koska yksi matkustaja ei suostunut luopumaan paikastaan, portille kutsuttiin poliisi”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)