Verkkouutiset

HBO:n hittisarjassa jälleen ”pääministeri Minna Häkkinen” – brittitähti opetteli suomea iPadiltaan

Suomi on näyttävästi esillä myös Rouva varapresidentti -tv-sarjan uusissa jaksoissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

HBO:n suosikkikomediasarjan Veep – Rouva varapresidentti kahdesta Suomi-jaksosta uutisoitiin vuosi sitten. Brittinäyttelijä Sally Phillips esitti ”vihamielisessä” Helsingissä Suomen pääministeriä, jonka kanssa USA:n varapresidentti Selina Meyerillä (Julia Louis-Dreyfus) ei oikein synkannut.

Veepin uusissa jaksossa Sally Phillips esittää jälleen pääministeri Minna Häkkistä. Brittiarvioissa hänen kuvaillaan olevan maailman ehkä ilmeettömin ihminen, joka on nyt entinen pääministeri eikä edelleenkään pärjää varapresidentin kanssa.

London Evening Standardissa Sally Phillips kertoo jättäneensä näyttelemisestään nyt pois ”skandinaavisen aksentin”.

Veepissä on paljon improvisointia enkä tiedä mitään politiikasta tai Suomesta, joten ihmettelin ’mitä voin tehdä? En voi improvisoida Jaffa-kekseistä kuten yleensä'”, Sally Phillips toteaa.

”Luin neljä kirjaa ja katsoin tuntikausia videomateriaalia entisen Suomen pääministeristä Jyrki Kataisesta. Minulla oli How to Learn Finnish iPadillani ja kävelin Baltimoren halki puhuen itsekseni”, hän kuvailee harjoitteluaan.

Phillipsin mukaan hän nautti kuvauksista suuresti muutenkin kuin fantastisen kalliiden vaatteiden vuoksi.

”Vähän omituisena oleminen on suosikkiasiani ja vähän omituisena oleminen suomalaisella likiarvoaksentilla oli taivaallista, todella”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)