Verkkouutiset

Donald Trump Saudi-Arabiassa: Ensimmäinen amerikkalainen joka kumartaa lähtee seuraavalla lennolla kotiin

Melania Trumpin mahdollista huivia enemmän USA:ssa odotettiin tai pelättiin kumarrusta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

USA:n presidentti Donald Trumpin ensimmäinen virkamatka ulkomaille suuntautui päättyneellä viikolla Saudi-Arabiaan. Lukuisat katseet kohdistuivat symboliikkaan ja mahdolliseen nöyristelyyn: kumartaako presidentti Saudi-Arabian kuningas Salmanille?

Vastaus oli, että saapuessaan Donald Trump ei kumartanut. USA:n tiedotusvälineissä presidentti on kuitenkin niin epäsuosittu, että hänen myöhempi kumartumisensa ottamaan mitali kaulaansa on haluttu tulkita kumarrukseksi.

Trumpin avustajan Steve Cortesin mukaan presidentti sanoi Saudi-Arabiassa juuri ennen Air Force Onesta ulos tuloaan, että ensimmäinen amerikkalainen jonka hän näkee kumartavan lentää saman tien takaisin – paikallisen lentoyhtiön koneella.

Presidentti Barack Obama kumartui lähes 90 asteen kulmaan 2009 Saudi-Arabiassa kuningas Abdullahia tervehtimään tullessaan. Tervehdyseroja voi vertailla alla olevista videoista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)