Verkkouutiset

Ukrainan armeija hälytystilassa – ”odotamme Venäjän hyökkäystä”

Ukrainan mukaan Venäjän invaasio voi alkaa koska tahansa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan presidentinhallinto varoittaa Venäjän mahdollisesta invaasiosta maan itäosassa. Varoitus on lisännyt pelkoja täysimittaisen sodan eskalaatiosta, kertoo The Irish Times.

Ukrainalaisen UNIAN:in mukaan maan armeija on hälytystilassa. Ukrainalaisten kerrotaan ”odottavan Venäjän armeijan hyökkäystä”.

Venäläiset keskeyttivät sunnuntaina useiksi tunneiksi liikenteen miehittämänsä Krimin ja muun Ukrainan välillä ja alueella on havaittu runsaasti sotilaita ja sotilasajoneuvoja.

”Miehittäjät suorittavat toimenpiteitä ja meidän pitäisi ymmärtää, että minkä hyvänsä hetken, minkä hyvänsä tunnin aikana he voivat aloittaa suurimittaisen tai pienen hyökkäyksen”, Ukrainan presidentinhallinnossa sotilasasioita koskevasta tiedotuksesta vastaava Andri Lysenko totesi tiedotustilaisuudessa.

Epävarmuutta on lisännyt myös Itä-Ukrainassa tapahtunut separatistijohtajan kuolema, jota epäillään murhaksi. Ukrainan väkivaltaisuudet ovat kiihtyneet viime aikoina.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)