Verkkouutiset

Turun Sinapin valmistus palaa Suomeen

Perinteikkään Turun Sinapin valmistus palaa Suomeen yli kymmenen vuoden tauon jälkeen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sinapin tuotanto siirtyi vuonna 2003 Ruotsiin ja myöhemmin Puolaan. Toukokuussa valmistus palaa jälleen Suomeen, kun tuotanto käynnistyy Maustaja Oy:n tuotantolaitoksella Pyhännällä, Pohjois-Pohjanmaalla.

Maustaja investoi uuteen toimintaan lähes miljoona euroa. Henkilöstön määrä kasvaa investoinnin ja muun liiketoiminnan kasvun myötä noin kymmenellä työntekijällä.

– Sopimus (Unileverin kanssa) on merkittävä, sillä suuren kansainvälisen toimijan sopimusvalmistajaksi pääseminen edellyttää erittäin korkeiden laatuvaatimusten täyttämistä. Olemme tehneet kovasti töitä perinteisen reseptin siirtämisessä tuotantoomme, ja suomalaiset voivat olla täysin varmoja, että Turun Sinappia saa jatkossakin saman makuisena – ellei jopa parempana, kun se on tehty suomalaisin voimin, Maustaja Oy:n toimitusjohtaja Arto Tölli kehuu.

Sinapin reseptiä ei muuteta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)