X
SULJE MAINOS
Juhlien isäntä päätyi lopulta käräjille syntymäpäivien lähdettyä käsistä viime lokakuussa. LEHTIKUVA / RONI LEHTI

TS: Sadan hengen juhlat lähtivät käsistä – poliisiautoakin tuhottiin

Syntymäpäiväjuhlat järjestettiin lokakuussa pandemian ollessa kiihtymisvaiheessa.

Varsinaissuomalainen mies järjesti viime lokakuussa isot juhlat, jotka veivät hänet lopulta käräjille, kertoo Turun Sanomat. Syyttäjän mukaan mies oli järjestänyt vanhempiensa omistamassa navetassa noin sadan hengen syntymäpäiväjuhlat kun koronapandemia oli kiihtymisvaiheessa Varsinais-Suomessa.

Juhliin oli aluksi tullut vain sinne kutsuttuja henkilöitä, mutta illan edetessä paikalle oli kenenkään estämättä osallistunut myös muuta väkeä. Juhlaväki piti sellaista meteliä, että naapuristo soitti poliisipartion paikalle.

Viranomaisten saapuessa navetalle juhlissa oli runsaasti nuorisoa ja alaikäisiä päihtyneitä. Sen sijaan järjestyksenvalvojat puuttuivat, joten poliisi keskeytti juhlinnan. Isäntä ei moiseen suostunut, vaan kehotti juhlijoita poliisin läsnä ollessa jatkamaan illanviettoa. Esitutkinnan mukaan mies ilmoitti uhmakkaasti juhlien jatkuvan ”nyt ja jatkossa”.

Juhlaväki aihetti tuhoa poliisin partioautolle. Maijasta revittiin irti lisävalo, väännettiin sivupeili ja tyhjennettiin rengas.

Isäntä ja kaksi muuta juhlijaa päätyi putkaan.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt