Kuvankaappaus Twitteristä. / @Kami Moffit

Torpedopommittajan hätälasku tallentui hurjalle videolle

Historiallinen lentokone laskeutui veteen suoraan uimareiden yläpuolelta.

Torpedopommittaja joutui tekemään hätälaskeutumisen mereen vain metrejä vedessä uivien ihmisten yläpuolelta, Florida Today kertoo.

Kyseessä oli Grumman TBF Avenger -lentokone, joka osallistui lauantaina pidettyyn Cocoa Beachin lentonäytökseen Yhdysvaltain Floridassa. Lentäjä havaitsi kesken näytöksen äkillisen teknisen vian, joka pakotti lentäjän tekemään hätälaskun veteen.

Twitteriin jaetulla videolla lentokone laskeutuu juuri vedessä olevien uimareiden yläpuolelta ja laskeutuu turvallisesti veteen. Kukaan ei loukkaantunut tapauksessa.

– Näytti siltä, ​​että (lentäjä) nosti konettaan viime hetkellä ja vältti katsojia, joita oli vedessä runsaasti. Seuraavaksi näin lentäjän koneen päällä vedessä. Näytti siltä, että hänellä oli kaikki kunnossa, videon kuvannut nainen kertoo Florida Todaylle.

Grumman TBF Avenger -lentokoneet ovat toisen maailmansodan aikaisia lentotukialukselta toimiva torpedopommittaja. Avenger oli erittäin onnistunut roolissaan ja sitä pidetään yleisesti eräänä toisen maailmansodan parhaista torpedopommittajista.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt