Verkkouutiset

Tom Packalén ei myönnä olevansa perussuomalaisten kyselyn suosikki presidenttiehdokkaaksi

Perussuomalaisten kansanedustaja kertoo harkitsevansa presidenttiehdokkuutta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén ilmoitti perjantaina tiedotteessaan harkitsevansa vakavasti asettumista perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi.

Puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho kertoi torstaina, ettei perussuomalaiset asetu tukemaan istuvaa tasavallan presidenttiä Sauli Niinistöä vaan asettaa oman ehdokkaansa. Halla-ahon mukaan perussuomalaiset teki kesäkuussa kyselyn paikallisyhdistyksille, jossa nousi esiin selkeästi, kuka tulisi nimittää ehdolle.

Tom Packalén ei suostu kertomaan, onko hän kyseinen henkilö.

– Tämä on Jussi Halla-ahon asia, hän toteaa Verkkouutisille.

Packalén myöntää Sauli Niinistön nauttivan suurta kansansuosiota, mutta uskoo silti mahdollisuuksiinsa.

– Kisaan ei kannata lähteä, jos ei aio voittaa, hän toteaa.

Tom Packalénin mielestä Niinistö on puuttunut sisäpolitiikkaan tavalla, joka ei presidentille kuulu. Tällä hän viittaa perussuomalaisten hajoamiseen ajoittuneisiin kommentteihin hallitusneuvotteluista.

Perussuomalaisten kansanedustajan mielestä Suomen tulisi liittoutumattomana valtiona ottaa nykyistä enemmän roolia kansainvälisten kriisien ratkaisussa. Hän näkee, että Suomi voisi toimia rauhanvälittäjänä esimerkiksi Syyrian ja Ukrainan kriiseissä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)