Verkkouutiset

Timo Soini: Olen populisti, tottahan se on

Perussuomalaisten puheenjohtajan mukaan puolueen tarkoitus on olla kansan kielellä kansan asialla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtaja ja ulkoministeri Timo Soini kirjoittaa blogissaan eduskuntakauden alun tunnelmiaan sekä taipaleestaan puolueen perustajana, puheenjohtajana ja ministerinä. Perussuomalaiset on puolueena kokenut nousuja ja laskuja, mikä on muuttanut sen kokoonpanoa.

‒ Puolueen kasvettua siihen tulee uutta väriä ja voimaa. Kelkkaan on tulijoita, kun kyyti riittää. Tuulenhaistelijat lähtevät samassa järjestyksessä kuin tulivatkin… tulivat viimeisenä, lähtevät ensimmäisenä. So what? Ei puolue mikään vankila ole. Siitä pääsee pois, Soini kirjoittaa.

Hänen mukaansa perussuomalaisten tarkoitus on olla kansan kielellä kansan asialla.

‒ Olen populisti. Tottahan se on. Patamusta konservatiivi ja suuri sydän. Teen Perussuomalaista politiikkaa.

Soinin kertoo tapaamisestaan Iso-Britannian ulkoministerin Boris Johnsonin kanssa Bratislavassa. Brittitabloidi Daily Mail uutisoi sunnuntaina Johnsonin ja Soinin samankaltaisuuksista.

‒ Kaksi ulkoministeriä, joita yhdistää Daily Mailin mukaan äly, karisma ja huono pukeutuminen. Huonommankin yhdistelmän noista sanoista saa, Soini kirjoittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)